19 september 2018, Middelharnis - Afgelopen week reikte Jacolien Kok van Jouw Marktkraam Middelharnis een cheque uit t.w.v. 250 euro voor Stichting inloophuis De Boei GO te Goedereede. Dit was de opbrengst van de afgelopen periode vanuit de goede doelen kraam. De cheque werd in ontvangst genomen door de coördinatoren van De Boei GO Yonne Mous en Marjanne Fleuren. Lees hieronder meer.

Stichting INloophuis De Boei GO organiseert iedere 2e en 4e dinsdag van de maand van 10:00-16:00 uur een inloop met activiteiten voor mensen die persoonlijk of in hun naaste omgeving te maken hebben (gehad) met kanker. Meer informatie vindt u op: www.deboeigo.nl.

Nieuw doel

“Het nieuwe goede doel is Z.M.L. De Ark. De Ark biedt Christelijk Speciaal en Voortgezet Speciaal onderwijs aan leerlingen van 4 tot 19 jaar.“Op ZML de Ark zijn we samen speciaal en leren we door doen. Elke leerling mag zichzelf zijn. Vanuit onze christelijke levensvisie vinden we iedereen van waarde en gaan we respectvol met elkaar om” aldus meester Jan. De leerlingen mogen hun kraam vullen met spullen die ze zelf gemaakt hebben tot de kerstvakantie. Wij faciliteren gratis de kraam en de opbrengst is natuurlijk voor de Ark", vertelt Jacolien Kok, één van de vaste medewerkers enthousiast.

"Vanaf deze week is kraam 809 gevuld. Kom je snel een keer kijken? Heb je een (web)shop en een overschot aan gloednieuwe items? Puilen jouw kasten uit met spullen die te mooi zijn om zomaar weg te doen, maar die je eigenlijk niet meer gebruikt? Ben je een creatieve doe-het-zelver met bijzondere DIY-producten? Bij Jouw Marktkraam verkoop je je producten aan heel Nederland. En de opbrengst, die is voor jou.

"Op deze manier brengen we veel unieke spullen bij elkaar. Een winkel om gezellig te snuffelen", zegt Viktor Kauffman.

Jouw Marktkraam Middelharnis is geopend, van dinsdag t/m zaterdag van 09:30 – 17:00 uur.