Goeree-Overflakkee - De diverse commissies en organisaties van stichting ZIJN en het Ouderwerk op Goeree-Overflakkee zitten niet stil. Er worden veel activiteiten georganiseerd, omdat er veel vraag naar is. "Het is fijn om samen op te trekken, iets te ondernemen en vrienden te maken. Het wijkcentrum is rolstoeltoegankelijk, dus een belemmering om niet te gaan, wordt hiermee wellicht weggenomen. Ook kunt u voor bepaalde activiteiten opgehaald worden en zijn sommige activiteiten speciaal voor jong en oud(er) samen. Lees hieronder de agenda verder en bekijk alle activiteiten in de VVV-agenda op iGOnl.

Bingoavond in Wijkcentrum Middelharnis, voor jong en oud(er)

De bingocommissie van het Ouderenwerk van Stichting ZIJN houdt op zaterdag 13 oktober een bingoavond voor jong en oud. Er zijn weer mooie prijzen te winnen. Iedereen is vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat 27 in Middelharnis. De 1 e ronde begint om 19.30 uur. Een kopje koffie of thee wordt u gratis aangeboden. De 12 ronden Bingo kosten u €7,00, dit is inclusief twee koffieronden. Er zal ook een superronde gespeeld worden voor €1,00 En, wegens succes weer een vluggertje met grote prijs voor €1,00 U kiest natuurlijk zelf waaraan u allemaal meedoet. Wij wensen u alvast heel veel plezier. Het wijkcentrum is rolstoeltoegankelijk. Wilt u meer informatie? Bel dan met 483366.

Kaartmiddag Achthuizen
De plaatselijke commissie Achthuizen van Stichting ZIJN houdt op maandag
8 oktober a.s. een kaartmiddag. De kaartmiddag wordt gehouden in het Buurthuus, Kloosterstraat 10 in Achthuizen. U kunt jokeren of klaverjassen. Aanvang: 13.30 uur. De kosten bedragen € 4,00 inclusief koffie of thee.

Bingo 55+ Achthuizen
De Plaatselijke Commissie van Achthuizen organiseert voor alle 55- plussers van Achthuizen
op woensdag 10 oktober een gezellige bingomiddag. De middag begint om 13.30 uur. De
kosten zijn € 4,00 per persoon. De middag wordt gehouden in het Buurthuus, Kloosterstraat
10 in Achthuizen.

Breicafé Oude Tonge
Woensdagavond 10 oktober is het breicafé weer geopend. Het breicafé wordt gehouden in het Infocentrum, Bernhardstraat 27 in Oude-Tonge. Het breicafé is geopend van 19.30 uur tot 21.30 uur. Het concept breicafé is heel eenvoudig. Je neemt je eigen spullen mee, waarmee je zelf aan de slag gaat. Natuurlijk onder het genot van een kop koffie of thee (kosten € 1,25 ). Aanmelden is niet nodig. Heeft u nog vragen dan kunt u bellen met Stichting ZIJN (0187) 483366 of e-mailen naar m.kieviet@zijngo.nl. Gezelligheid maak je met elkaar! De inspiratie krijg je van elkaar!

Breicafe Ooltgensplaat
Op donderdag 11 oktober a.s. is er Breicafe van 19.30-22.00 uur in ’t Centrum, Weesmolenstraat 12, Ooltgensplaat. Een avond gezellig haken, breien of borduren, of alleen een bakje doen. Zelf materialen meenemen. Entree is € 1,50 inclusief koffie/thee. Voor informatie kunt u bellen met Ati Verwoerd 06-40701181. Dit is een activiteit van Stichting ZIJN.