Middelharnis - Bij Jouw Marktkraam vind je altijd iets bijzonders. Op 26, 27 en 28 september organiseert Jouw Marktkraam Middelharnis in samenwerking met Bart Buurmeester Photograpy een bijzondere dieren fotoshoot. Laat dan uw huisdier op de gevoelige plaat vastleggen. Leuk voor dierendag. U bent van harte welkom op deze dagen van 09:30-17:00 uur. Ook is er de mogelijkheid een gratis fotoshoot te ontvangen bij een kraamhuur van twee weken. Lees hieronder meer.

Fotoshoot Middelharnis

‘De speciale tarieven voor de fotoshoot vind je op onze facebookpagina. Jouw Marktkraam is een hele leuke winkel. Heb je spullen waar je niets meer mee doet? (bijvoorbeeld kleding, speelgoed, huishoudelijke artikelen, interieurspullen of zelfgemaakte spullen) Huur dan een kraam bij ons en wij verkopen het voor je. De volledige opbrengst is voor jou!! Je betaalt ons alleen een laag bedrag voor het huren van een kraam’, aldus medewerkers Viktor Kauffman en Jacolien Kok. ‘Jouw Marktkraam heeft elke dag nieuwe kraampjes met nieuwe spullen... heel erg leuk om ook even rond te snuffelen’.

Gratis fotoshoot
Wilt u in aanmerking komen voor een gratis foto op canvas? Start dan deze dagen met de huur van een kraam (voor minimaal 2 weken), dan ontvangt u van Jouw Marktkraam een foto op canvas 20x30 cm t.w.v. 13,50 geheel gratis! Jouw Marktkraam Middelharnis is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.30 – 17.00 uur.