17 september 2018, Sommelsdijk - Ruim 180 mensen vulden afgelopen zaterdagavond de tennishal van Sport-en Recreatiecentrum De Staver in Sommelsdijk. En dat allemaal voor KiKa (onderzoek naar KinderKanker). Want het is niet zomaar een bingo: de gehele opbrengst van deze avond gaat naar het goede doel. Lees hieronder een verslag door de KiKa-ambassadeur op Goeree-Overflakee, Kees Witte.


Verslag

KiKa-ambassadeur Kees Witte en zijn Kika-smurfen zijn de hele dag bezig geweest om de zaal in te richten om er een gezellige avond van te maken. Tijdens de zevende editie van de KiKa-bingo waren er wederom veel mooie prijzen te winnen. “De prijzen waren allemaal beschikbaar gesteld door het bedrijfsleven op Goeree-Overflakkee, dat weer helemaal Kika-oranje is gekleurd,” vertelt Kika Kees.
De prachtige opkomst zorgde voor een hoop gezelligheid. Er is gelachen, maar nog belangrijker; er is geld opgehaald voor het goede doel. “We hebben met deze bingo een prachtig bedrag opgehaald, er is namelijk € 4025,85 bij elkaar gespeeld,” vertelt Witte trots. “Ik wil graag alle sponsoren bedanken voor de hun bijdrage aan deze KiKa-bingo. We zijn een klein eiland maar met grote daden. Geweldig! Bedankt namens KiKa en de kinderen voor wie we het doen!”
Ook vertelt Kees dat hij nu 10 jaar ambassadeur van Kika is en hij nog niet zo’n jaar heeft meegemaakt als 2018. “We zitten nu half september,” zegt hij, “en we zitten nu al over 100.000 euro, wat ben ik dankbaar en trots op iedereen die hier aan mee heeft geholpen om dit geweldige bedrag voor Kika op te halen.”

Foto: De winnaar van de Midweek Landall Greenparks is Frank Landstra uit Oude-Tonge met Kika-ambassadeur Kees Witte.