Middelharnis - Iedereen is van harte welkom bij het mantelzorgcafé van donderdag 27 september 2018 in het Diekhuus te Middelharnis. Organisatie: "Ons thema voor deze middag is ‘Mantelzorg en hoe blijf jij in balans?’. Op deze middag komt Anezka van de Weg van “Goes in Dialoog”. Zij is een ervaren dialoogbegeleider en zal onder het genot van een kopje koffie of thee het groepsgesprek begeleiden." Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren wij maandelijks het mantelzorgcafé. Lees hieronder meer.

Anezka van de Weg: “Als mantelzorgers elkaar ontmoeten en ervaringen delen met mensen, die werkelijk begrijpen wat het is om mantelzorger te zijn dit als heel waardevol ervaren. Voor de mantelzorgers is er veel tijd om hun verhaal te vertellen, de ervaringen te delen en te luisteren naar elkaar. Dat luisteren levert mensen ook heel veel op. Het betekent enerzijds erkenning en herkenning en daarmee het gevoel echt niet alleen te staan in deze zware rol als mantelzorger en anderzijds merken we dat er ook veel inspiratie en nieuwe inzichten gegenereerd worden”.
Wij hopen u te ontmoeten op deze activiteit, mede ter ondersteuning van uw taak als mantelzorger. U bent allen van harte welkom in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Aanvang is om 13.30 uur en het café zal rond 15.30 uur afgelopen zijn. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Graag opgeven indien u aanwezig wilt zijn, via de mail m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch: 0187-483366, toets 5.

Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee.
Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren wij maandelijks het mantelzorgcafé. De volgende bijeenkomst is op 25 oktober en 29 november en 31 januari.