Middelharnis - De ZomerStop is weer voor bij dus is het weer tijd voor een nieuw seizoen van de jongerensoos Let’s GO AUT! Vrijdag 7 september 2018 vanaf 19:00 tot 21:00 uur is het weer tijd voor een gezellige soosavond van Let’s GO AUT! in de kantine van kringloopcentrum Goed voor Goed, aan de Simon Stevinweg 49 in Middelharnis. Het Jeugd Ondersteuningsteam (JOT) heeft, met ondersteuning door ouders en vrijwilligers, een Auti-soos opgezet. De soos heeft de naam Let’s GO AUT! gekregen en is bedoeld voor jongeren met (kenmerken van) autisme in de leeftijd van 13-20 jaar. Lees hieronder meer.

In een gezellige en ontspannen sfeer kun je samen met andere jongeren, met de vrijwilligers of alleen een spelletje doen, creatief bezig zijn of een partijtje darten of potje sjoelen en natuurlijk gezellig kletsen. Een gratis versnapering staat voor je klaar! Let’s GO AUT! ondersteund deze jongeren om hun sociale netwerk te vergroten en in een ongedwongen sfeer lotgenoten te ontmoeten.

De toegang voor deze avond bedraagt €2,00. Verfrissende consumpties zijn tegen betaling van €0,50 verkrijgbaar.

Heb je interesse? Opgeven kan via deze link naar de mail.

* Tevens is de organisatie op zoek naar 1 of 2 nieuwe vaste vrijwilligers. Heb je interesse? Opgeven kan via deze link naar de mail of kom gewoon gezellig langs.