Goeree-Overflakkee - RTV Slogo ( RTV Stichting Lokale Omroep Goeree-Overflakkee) heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. De nieuwe items van deze week staat hieronder, evenals de juiste frequenties van uw zenders op radio en televisie.

Programma

  • Zomerse 50 - 2018: Deze week kun je kijken naar deel 2 van de tv versie van de zomerse50 met de 50 meest populaire zomer hits aller tijden. Ruim 120.000 mensen hebben hun stem achtergelaten via www.zomerse50.nl. Op basis van deze stemmen is de nieuwe lijst voor 2018 samengesteld. De Zomerse 50 is de meest zonnige hitlijst van het jaar met de vijftig populairste zomer hits ooit gemaakt. De lijst is samengesteld op basis van 112.000 uitgebrachte stemmen via zomerse50.nl. De hitlijst bevat evergreens als In the summer time van Mungo Jerry en Boys of Summer van Don Henley. Ook staan er veel zomer hits in uit de jaren 90 en zeroes.
  • Blik op Goeree-Overflakkee 2018 – deel 31: In deze nieuwe serie van het programma “Blik op Goeree Overflakkee rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen. In aflevering 29 t/m 46 zitten totaal 35 letters verwerkt die na 18 afleveringen een flakkees gezegde vormen. Weet jij de oplossing ? mail dan naar info@rtvslogo.nl
  • Streekhistorie – Oogsttijd op de Boerderij – deel 1: In deze nieuwe 2-delige serie gaan we een kijkje nemen hoe de oogsttijd in vroegere tijden werd beleeft. Hoe ging het er vroeger aan toe en hoe ging men om met de toename van de mechanisatie op de boerderij.
  • De vaste programma’s bij RTV Slogo zijn:

*De Huiskamer van Flakkee: Elke week ontvangt, vanuit locatie het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk, Presentatrice Rietje Barelds weer nieuwe gasten. Deze week is Peter Grinwis uit Ouddorp te gast in de huiskamer waarin hij alles komt vertellen over “De Overkant” Kijk voor meer informatie ook op: www.huiskamervanflakkee.nl De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

*Jeugdvideo: Clown Jopie Meezingclips– deel 2: In de Meezing Clips zie de leukste videoclips van Clown Jopie & Tante Angelique. In het tweede deel zie je hoe het bekende kinderduo naar het strand in Rockanje gaat. Clown Jopie vindt het erg warm op het strand en stelt Tante Angelique voor om hun broek uit te trekken! Samen zingen zij de hit “Uit die pantalone”. Dat de bekende Clown en zijn vrolijke tante van een feestje houden is geen geheim. Daarom is voor hun het speciale lied “Hé, hé gefeliciteerd” geschreven. Ze bezoeken een schoolmeester die jarig is en samen met alle kinderen uit de klas zingen ze deze echte Jopie en Angelique kraker. Natuurlijk sluit deel 2 af met het overbekende “Dag allemaal, tot de volgende keer”. Veel kijkplezier bij deel 2 van De Meezing Clips. De uitzendingen worden dagelijks om 07:30 en 16:30 uur uitgezonden.

Programma’s in de uitzending: Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort:

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371. TV Analoog: 67+

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op www.rtvslogo.nl.

Volg ons op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo