Regio - De zomer en alle rust die zij met zich meebrengt is nog niet ten einde, maar….bij Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta wordt er momenteel hard gewerkt aan het cursusaanbod najaar 2018. Het aanbod is divers; van talencursus (o.a. Spaans, Italiaans, Frans en Engels op diverse niveaus) tot Yoga en van Boek&Film-activiteiten tot een cursus Computerbasisvaardigheden voor beginners. Er is voor elk wat wils. Lees hieronder meer.

Cursusaanbod

Vanaf heden is het cursusaanbod beschikbaar via deze link en kan er online (en aan de balie in de Bibliotheekvestigingen) worden ingeschreven.

Nieuwe digitale omgeving/ inloggen

De afgelopen jaren was het cursusaanbod van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta te vinden op leerenbeleef.nl. Met de overgang naar de nieuwe website komen de inloggegevens van Leer en Beleef te vervallen. Leden van de Bibliotheek kunnen voortaan inloggen met hun bibliotheekpas (pasnummer / gebruikersnaam) en het bijbehorende wachtwoord. Niet-leden kunnen eenvoudig een account aanmaken. Volg hiervoor de instructie op de website.

Hulp nodig?

Gebruikersnaam/wachtwoord van uw bibliotheekpas vergeten of hulp nodig bij het aanmaken van een account? Stuur een bericht via deze link naar de mail of kom langs in de Bibliotheek. De Bibliotheekmedewerkers aan de balie helpen u graag. "De medewerkers en docenten van de Bibliotheek wensen u nog een mooie zomer en hopen u in het najaar weer te mogen ontmoeten bij één of meerdere cursussen/activiteiten in de Bibliotheek."

De Bibliotheek vergrOOt je wereld!