Regio - Doe mee aan de Bookchallenge 2018! Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta daagt Goeree-Overflakkee elke maand uit om een boek te lezen. Lees een boek uit een genre wat je misschien niet zo snel zelf zou kiezen. De Bookchallenge voor juli en augustus is: Lees een boek met meer dan 400 bladzijden. (Of lees twee boeken met beiden meer dan 200 bladzijden). Meedoen is gratis en verplicht tot niets. Lees hieronder meer.

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta helpt graag mee en heeft op al haar locaties een selectie “dikke boeken” voor je klaarstaan! Daarnaast worden er tijdens de zomerperiode extra (lees)challenges bekendgemaakt! De eerste extra zomerchallenge is bekend: Lees een boek van een auteur waarvan de eerste letter van de achternaam hetzelfde is als de eerste letter van jouw achternaam. De tweede extra zomerchallenge is: Lees een literaire thriller van een Nederlandse vrouwelijke auteur.

Op de Facebookpagina “Bookchallenge 2018” van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta kan er gediscussieerd worden over de boeken en kunnen er nog nieuwe leesideeën worden opgedaan.
Meedoen aan de Bookchallenge is gratis en verplicht tot niets. Een maand geen tijd/zin? Dan sla je toch gewoon een keer over?!