Middelharnis - Vrijdag 21 september 2018 is er de zesde editie van 'Muziek in de Voorstraat'. Met genoegen presenteert de organisatie het programma van de zesde editie van Muziek in de Voorstraat 2018, die ze als motto meegeven 'Wereldburgers in Middelharnis': "We hebben opnieuw een programma waar we trots op zijn en mogen weer rekenen op de medewerking van vier families in de Voorstraat die hun huiskamer beschikbaar stellen." Bekijk hieronder het programma en bestel je kaarten (op=op).

Programma:
Julie & Andreas (harp en bandoneon)
Clementine & Wyatt Easterling (singer-songwriters, americana)
Romy de Winter en Alex Chater (viool en piano, klassiek))
Jasper Rosmalen en Stanislav Jusufovic (viool en accordeon, jazz)

"We ontvangen u graag vanaf 19:15 uur met koffie in het Oude Raadhuis. Aanvang programma 19:45 uur."

Kaartverkoop:
Toegang: €25,00 per persoon, inclusief koffie bij ontvangst en verfrissing in de pauze.

Bestel uw kaarten via de mail: muziekindevoorstraat@gmail.com. "Mail uw naam en gewenste aantal kaarten en u ontvangt per ommegaande de betaalinstructie. De kaartverkoop wordt verzorgd door Stichting Podium Goeree-Overflakkee. Uw reservering is geldig nadat uw betaling is ontvangen. Uw toegangsbewijs ontvangt u bij aankomst op Muziek in de Voorstraat.
We organiseren het festival onder voorbehoud van voldoende verkoop van kaarten", Werkgroep Muziek in de Voorstraat (onderdeel van Stichting Podium Goeree-Overflakkee).