Oude-Tonge - Kom in de eerste week van de zomervakantie, op dinsdag 17 en woensdag 18 juli 2018, naar de Vakantie Bijbel Club in Oude-Tonge. "Tijdens de Vakantie Bijbel dagen gaan we op zoek naar informatie over Jezus. Want christenen hebben het altijd over Hem. Maar.... waar woont Hij bijvoorbeeld? En wat doet Hij? Wat weet je over Hem? Aan de hand van Bijbelverhalen gaan we van alles uitzoeken over Jezus." Lees hieronder verder over wat je niet moet vergeten mee te nemen.

NIEUW!
De Vakantie Bijbel Club heeft een aantal nieuwe dingen dit jaar. Zo is er een heuse reporter bij, namelijk Pien Pennenlikker! Zij zoekt alles tot op de bodem uit, stelt vragen en schrijft alles op voor in haar verslag. Ook gaan we echte proefjes doen in de tent, we gaan echt 'uitzoeken' hoe dingen gaan. Ook nieuw is het pyjamaverhaaltje. Op dinsdagavond zijn alle kinderen in pyjama uitgenodigd voor een verhaaltje voor het slapen gaan.

Natuurlijk zullen we ook, zoals iedereen gewend is, veel knutselen, spelletjes doen, zingen met elkaar en natuurlijk gezellig pannenkoeken eten!

Heb je er al zin in? Zorg dan dat je het themalied alvast geoefend hebt! Het staat op onze website vbcoudetonge.nl. We hopen dat veel kinderen uit Oude Tonge en omstreken de tent weer zullen vinden. Op de website zijn ook alle tijden te vinden wanneer de kinderen worden verwacht.

Niet vergeten!
Doe mee met de wedstrijd. We gaan met hopelijk zoveel mogelijk inzendingen een echte krant maken. De opdracht is om een pagina van een krant te maken/knutselen. Je mag zelf weten over welk onderwerp het gaat: zoek het uit! Je kunt je eigengemaakte krantenpagina tijdens de VBC-dagen ‘s morgens inleveren in de tent. Hij mag best groot zijn, net als een echte krant. De origineelste/mooiste wint een leuke prijs!