Dirksland - De dorpsraad Dirksland gaat op zaterdag 30 juni 2018 weer een heuse Kofferbakverkoop organiseren. Deze komt op een nog betere locatie dan de laatst gehouden markt. De Kofferbakverkoop zal plaatsvinden op het parkeerterrein P3 van het ziekenhuis aan de Mozartsingel en wel op het meest rechtse gedeelte richting het havenkanaal. De markt is, met uitgezonderd het horecagedeelte, weer gratis. U betaald slechts €10,00 euro borg die u/jij terugkrijgt als u/jij om of na 15:00 uur de verkoopplaats leeg en schoon achterlaat op uw eigen plekje. Lees hieronder meer en doen mee!

Deelnemen

U/jij krijgt bij aankomst van de organisatie een vuilniszak, zodat het toegewezen plekje weer schoon kan worden achtergelaten. Het inrichten van de plekken is vanaf 09:00 uur. De markt wordt gehouden van 10:00 uur tot 15:00 uur. U/jij moet wel aanwezig blijven tot 15:00 uur, anders krijgt u/jij de borg van €10,00 euro niet terug en mag U/jij de volgende markt niet meer als verkoper staan. Op de locatie zal een toilet aanwezig zijn.

Voor alle vragen en het inschrijven (dit moet vooraf!) kunt u terecht bij Frits Veringmeier, via tel. (0187-)605609 of via deze link naar de mail.