Middelharnis - De gemeente Goeree-Overflakkee, Careyn, CuraMare, Zorggroep Haringvliet en Paulina.nu nodigen u van harte uit voor het symposium ‘Zorg voor kwetsbare ouderen met acute problematiek; Hoe Dan?’ (#HoeDan), op 4 juli 2018. De afgelopen periode staat de kwetsbare oudere nadrukkelijk op de (politieke) agenda. Aandacht is er vooral voor de ouderen die steeds langer thuis wonen en meer zorg nodig hebben. Lees hieronder de hele uitnodiging.

Naar aanleiding van een studieavond, die georganiseerd werd op 25 oktober 2017, zijn vier werkgroepen aan de slag gegaan om de samenwerking tussen de verschillende organisatie te bevorderen en de zorg voor kwetsbare ouderen te optimaliseren.

Bij dit symposium ‘Zorg voor kwetsbare ouderen met acute problemen; Hoe Dan?’ wordt op gevarieerde wijze een tussenbalans op gemaakt. Wat zijn de ontwikkelingen? Welke mooie samenwerkingen zijn ontstaat? Voor welke uitdagingen staan we nog? En niet in de laatste plaats de ouderen zelf! Hoe gaat het met ze, wat zijn hun ervaringen en ideeën? We laten het zien en horen met hulp van Camie Bonger, theatermaker en actrice in het sociaal domein.

  • Wanneer: 4 juli 2018
  • Tijd: 16.30 - 19.00 uur/ 21.00 uur*
  • Waar: De Staver, Middelharnis
  • Aanmelden: secretariaat@zghv.nl
  • Voor wie: iedereen die betrokken is bij de zorg voor kwetsbare ouderen die thuis wonen

* Aansluitend is er een netwerkbijeenkomst met walking diner tot 21.00 uur. Als u hiervan geen gebruik wilt maken, wilt u dat dan vermelden bij de aanmelding?

Bron Gemeente Goeree-Overflakkee.