Middelharnis - SBO De Wegwijzer te Middelharnis heeft haar jaarlijkse goede-doelen-actie weer afgerond. Dit keer was het een actie voor het eigen schoolplein. De actie was wederom een groot succes. De kinderen waren super-enthousiast. In drie weken tijd zijn er 1.792 lege statiegeldflessen opgehaald en tijdens de Koningspelen werd er een sponsorloop georganiseerd. Totaal is er ruim €2.500,00 opgehaald. En dat met ongeveer 75 leerlingen! Groep C was de winnende groep. Zij hadden de meeste flessen opgehaald, namelijk 822! Zij verdienden een overheerlijke taart. Lees hieronder verder.

Verslag door juf Gerda

"Julius, Sophie, Sam, Jelle, Tomas en Lucas waren de groepswinnaars. Zij haalden het meeste geld van hun eigen groep op. De winnaars kregen zwemkaartjes als prijs.

Aan het begin van het nieuwe schooljaar komt er een prachtige nieuwe duikelstang op het plein te staan.

De Wegwijzer wil alle kinderen en gevers heel hartelijk bedanken voor hun inzet en giften. Verder bedanken we ook de grote sponsoren Plus Slingerland, Lianne de Klepper, zwembad Zuiderdiep, zwembad de Staver en zwembad de Gooye. Mede met jullie hulp werd deze actie een groot succes. Het kan zijn dat u ook nog een gift wilt geven. U kunt deze storten op NL48 RABO 0308950690 t.n.v. SBO de Wegwijzer. Alvast heel hartelijk bedankt namens alle kinderen!"