Goeree-Overflakkee - RTV Slogo heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. De nieuwe items van deze week vind u hieronder, evenals de juiste frequenties om de lokale televisie- en radiozender te ontvangen.

Mijn Hobby -Thijs de Beer – Mercedes Autobus O305 : In deze serie gaan we op bezoek bij inwoners van Goeree Overflakkee met een bijzondere of aparte hobby. Achter elke hobby schuilt een verhaal. Wat beweegt mensen om voor een bepaalde hobby te kiezen, hoe zijn ze met deze hobby in contact gekomen en wat is er zou leuk aan de hobby. Je kunt het zien in deze serie die een keer per maand uitgezonden word. Deze keer zijn we op bezoek geweest bij Thijs de Beer die jouw zijn volledige gerestaureerde autobus mercedes O305 uit 1986 laat zien.

  • Streekevenementen – Klokkedieven – ’N Privejet in mijn Achtertuin: In 2017 bracht toneelclub De Klokkedieven het blijspel “n Privejet in mijn Achtertuin” van Max Andrea. Een Russische bonbonkoning komt met zijn privejet in Goedereede om zijn "Dutchie" voor zich te winnen om als bruid naar Rusland te vertrekken. Echter haar vriend is het daar niet mee eens en een tante en een veiligheidsagent gooien roet in het eten. Dit is deel 1 van deze hilarische voorstelling.
  • t’Eiland Actueel - Clubkas Campagne: Rabobank Het Haringvliet heeft de Rabobank Clubkas Campagne ingezet als dé manier voor verenigingen en stichtingen om geld in te zamelen voor hun clubkas. Met de clubkas-actie blijft de bank de clubs op Goeree-Overflakkee en in de Hoeksche Waard, ondersteunen. Hiervoor werd een bedrag van €75.000,00 beschikbaar gesteld. Dit jaar hadden 341 verenigingen en stichtingen uit de regio zich aangemeld voor deelname aan de actie. 6.488 leden hebben gestemd dit jaar. De Rabobank heeft in totaal 19.464 stemmen ontvangen.
  • Blik op Goeree-Overflakkee 2018 – deel 20: In deze nieuwe serie van het programma “Blik op Goeree Overflakkee rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen. In aflevering 17 t/m 28 zitten 2 letters verwerkt die na 12 afleveringen een zin vormen. Weet jij de oplossing ? mail dan naar info@rtvslogo.nl
  • Streekpromotie – Menheerse Havendag: Het eerste weekend van juni staat al jaren gemarkeerd als het weekend van de Havendag in Middelharnis. De Menheerse Havendag is het grootste en meeste gevarieerde publieksevenement van Goeree-Overflakkee.

De vaste programma’s bij RTV Slogo zijn:

*De Huiskamer van Flakkee: Elke week ontvangt, vanuit locatie het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk, Presentatrice Rietje Barelds weer een nieuwe gast. Deze keer een gesprek met Ciska Koole over “Fuif’s in Nieuwe-Tonge. Kijk voor meer informatie ook op: www.huiskamervanflakkee.nl. De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

*Jeugdvideo: Clown Jopie wil op vakantie– deel 3: Dit is de derde aflevering van Clown Jopie en Dodo willen met vakantie. Clown Jopie wil samen met zijn vriend Dodo op vakantie. Alleen de vraag is, hoe pakken ze dit aan. De twee vrienden gaan weer door met het zoeken naar een vakantiebaantje. Deze keer gaan ze het proberen als badmeesters. Maar Clown Jopie en Dodo zijn toch niet bang van water? Na veel gekke capriolen in het zwembad worden ze bij hun oor gepakt en het zwembad uit gezet. Buiten het zwembad worden ze opgewacht door een aantal kinderen die Clown Jopie wel een hele grote kiwi vinden. In deze aflevering ontbreekt daarom

het bekende Kiwi lied zeker niet. Wil jij weten wat Clown Jopie en Dodo allemaal doen om op vakantie

te kunnen? Kijk dan snel naar aflevering 3 van "Clown Jopie en Dodo, willen met vakantie" De uitzendingen worden dagelijks om 07:30 en 16:30 uur uitgezonden.

Programma’s in de uitzending: Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar:televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort:

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371. TV Analoog: 67+

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op www.rtvslogo.nl.

Volg ons op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo.