Ouddorp - Op zondag 3 juni 2018 is er feest in de Doopsgezinde Gemeente Ouddorp, er zullen 14 zusters en broeders op grond van hun persoonlijke belijdenis de geloofsdoop ontvangen. "Al bijna 400 jaar wordt in de Doopsgezinde Gemeente te Ouddorp de geloofsdoop bediend. Ook nu zullen er 14 mensen bewust kiezen voor deze geloofsdoop. We houden elkaar de spiegel voor."

De spiegel

"Wat zien wij daarin? Onszelf? Of kijken we met elkaar in een wazige spiegel? In deze doopdienst neemt ds. K. van Wijngaarden ons mee naar een bijzondere spiegel. De spiegel van Gods liefde. Te vaak wordt het loflied op de liefde uit de Korinthe brief alleen tijdens huwelijks inzegeningen gelezen. Maar er is iets bijzonders aan de hand. De liefde die God ons aanbiedt is voor heel ons leven bedoeld. Tijdens deze doopdienst zullen we gaan ervaren wat het is als je voor Jezus kiest en willen we stil staan bij de liefde die Jezus ons aanbiedt. Kom naar deze doopdienst en laat u inspireren door de boodschap om je te laten dopen. Want God wil ons naast hoop en geloof vooral liefde geven.

Deze doopdienst die op creatieve manier is opgebouwd wilt u prikkelen en inspireren. Laat uzelf verrassen! Dit is in het bijzonder een dienst om andere mensen voor uit te nodigen."

Aanvang van de dienst: 14.00 uur!