Sommelsdijk - De MS groep Goeree-Overflakkee komt donderdag 7 juni 2018 weer bijeen in Nieuw Rijsenburgh te Sommelsdijk. Het lotgenotencontact M.S. op Goeree-Overflakkee komt regelmatig bijeen en kaart zaken aan die belangrijk kunnen zijn voor mensen met M.S. of voor de mantelzorgers. Donderdag 7 juni 2018 komt een spreker die iets kan vertellen over het rijbewijs en het hebben van M.S.. Lees hieronder meer.

Multiple Sclerose (MS)

Multiple Sclerose (MS) is een aandoening aan het centrale zenuwstelsel. Het tast op vele manieren het functioneren van iemand met MS aan. De Chronische ziekte heeft op vele manieren impact op het leven van iemand met MS. Bij de ene persoon met MS gaat het verloop anders dan de andere persoon met deze ziekte. Op medisch gebied zijn er af en toe ontwikkelingen die perspectief lijken te geven. Maar het middel tegen MS is helaas nog niet gevonden.

Bijeenkomst

Het lotgenotencontact M.S. op Goeree Overflakkee komt regelmatig bijeen en kaart zaken aan die belangrijk kunnen zijn voor mensen met M.S. of voor de mantelzorgers.

Donderdag 7 juni komt een spreker die iets kan vertellen over het rijbewijs en het hebben van M.S. Wanneer is het nog verantwoordelijk om auto te rijden met M.S. En wat komt erbij kijken als je je rijbewijs moet verlengen en M.S. hebt. Bert- Jan Stam is rijschoolhouder te Dirksland en is bekend met rijlessen geven aan mensen met een beperking. Hij houdt deze middag hier een lezing over.

Heb jij M.S. of ben je hier in geïnteresseerd, dan ben je deze middag van harte welkom. Er is ook tijd en ruimte om met elkaar van gedachte te wisselen.

Praktisch

Donderdag 7 juni van 14:00 tot 16:00 uur in Nieuw Rijsenburgh, 2e verdieping, zaal; Lounge B2. Je bent welkom, maar wel graag van te voren aanmelden; via de mail: m.vermeulen592@upcmail.nl.