Middelharnis - Stichting ZIJN nodigt u van harte uit, voor het mantelzorgcafé van donderdag 31 mei 2018: "We starten deze middag om 13:30 uur mét de fiets vanaf het Diekhuusplein voor een mooi tochtje richting Faunapark Flakkee in Nieuwe-Tonge. Lees hieronder meer en geef je op.

Bezoek Faunapark

"In nieuwe-Tonge gaan we het park bekijken en drinken we een kopje koffie of thee. Om 15.00 uur zullen we weer terug fietsen naar het Diekhuus. Mocht het niet mogelijk zijn om mee te fietsen dan kunt u ook met de auto naar het Faunapark rijden. De fietsende mantelzorgers zullen daar om ongeveer 14.00 uur aankomen. U bent allen van harte welkom!
Voor deze middag vragen we een bijdrage van €5. Dit is inclusief een bakje koffie/thee in het park. Graag opgeven indien u aanwezig wilt zijn, ook als u op eigen gelegenheid naar het park gaat. Dit kan via de mail: m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch: (0187) 64 13 44. Bij slecht weer gaat de fietstocht én het bezoek aan het park niet door. We hebben dan om 13.30 uur een gezellige koffie/thee middag met Tea Topics in het Diekhuus.

Na de zomervakantie is het mantelzorgcafé weer op donderdagmiddag, nl. 27 september, 25 oktober en 29 november.

Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee.
Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren wij bijeenkomsten. Wij hopen u te ontmoeten op de activiteit, mede ter ondersteuning van uw taak als mantelzorger."