Goedereede - De inwoners van de Pieterstraat in Goedereede, het mooiste en meest gefotografeerde straatje op Goeree-Overflakkee, ruimen hun zolders op. Mooie, bruikbare en bijzondere spullen worden tijdens de grote rommelmarkt zaterdag 12 mei 2018 van 09:00 tot 15:00 uur te koop aangeboden in ruim 25 kramen in de Pieterstraat in Goedereede. Lees hieronder meer.

"Het begon met een idee van een van de inwoners die het deelde met een buurvrouw op haar route naar de bakker en bloemenwinkel. Het idee werd enthousiast ontvangen. Inmiddels is de hele straat bezig met de grote rommelmarkt; zolders worden opgeruimd en schuren worden leeggehaald.

De Pieterstraat is een bijzonder mooi straatje met bijzonder enthousiaste en ondernemende inwoners. Geen feestelijke gelegenheid in het stadje gaat ongezien voorbij; van een straat vol vlaggetjes en oranje bloemen(potten) tijdens Koningsdag tot ouderwetse waslijnen vol ondergoed tijdens de jaarlijkse Goereese Portdagen in juni.

Maar je kunt er ook heerlijk doorheen wandelen en fietsen, genieten van een kop koffie, je dagelijks verse brood halen en kunst bewonderen en kopen. En als je goed luistert hoor je de mooiste klanken. Van een muzikale inwoner of het klokkenspel van de toren."