[U kunt nog stemmen tot 14 mei!] Sommelsdijk - Bierliefhebbers in heel Nederland hebben zich uitgesproken: de favoriete, meest bijzondere brouwerij per provincie is bekend. Bierbrouwerij Solaes uit Sommelsdijk is provinciewinnaar voor Zuid-Holland in de Beerwulf Brouwerijverkiezing. De verkiezing van de favoriete, meest bijzondere brouwerij van Nederland gaat vanaf nu de beslissende fase in. Met ingang van 28 april 2018 kan het publiek zijn stem uitbrengen op zijn favoriete brouwerij. Lees hieronder verder.

De publieksstem is voor 50% bepalend voor de uiteindelijke uitslag, de jury bepaalt de overige 50%. De vakjury proeft drie bieren van de twaalf provinciewinnaars en bepaalt welke brouwerij de meest bijzondere bieren maakt qua smaak en kwaliteit.

Super trots

De initiatiefnemers van Solaes Jan Willem Kramer, Joost van Welsenis en Cees de Knegt zijn al super trots op de benoeming als provinciewinnaar van Zuid-Holland. “We zijn nog niet zo lang bezig en dit is toch al wel een bekroning op ons werk! In Zuid-Holland zijn we brouwerijen voorbij gegaan die kwalitatief heel goed en lekker bier brouwen en sommige zijn groter en langer bezig, dus we zijn echt heel erg trots dat mensen onze bieren zo waarderen! Als we ook nog eens beste bierbrouwerij van Nederland mogen worden, dan kan ons jaar helemaal niet meer stuk.”

Meestemmen

Wil je bierbrouwerij Solaes helpen om de beste van Nederland te worden? Stem dan mee via deze link. Stemmen kan van 28 april tot en met 14 mei 2018.