Sommelsdijk - Op D.V. dinsdag 1 mei 2018, in de meivakantie, ben je van harte welkom op de VakantieBijbelDag in Sommelsdijk! Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud? Kom dan ook! Neem gezellig vriendjes of vriendinnetjes mee. Het thema van deze dag is ‘Levensecht!’. Lees hieronder snel verder en doe mee met de kleurwedstrijd! Toegang gratis.

"We luisteren naar een verhaal uit de Bijbel, zingen met elkaar, knutselen en ’s middags staan er allerlei spelletjes op het programma." Dit alles in en om de Rehobôthkerk, Olympiaweg 44 te Sommelsdijk. De inschrijving is om 09:45 uur. "We beginnen om 10:00 uur en om 14:30 uur is de dag afgelopen. We kijken naar je uit en hopen op een mooie dag!"

Kleurwedstrijd

"Hebben jullie al zin in de VakantieBijbelDag? Wij wel hoor!!"

Ook dit jaar is er weer een kleurwedstrijd. Je kan de kleurplaat downloaden vanaf deze Facebookpagina. De kleurplaat ligt ook in een aantal winkels in Middelharnis en Sommelsdijk (Boekhandel vd Boom bijvoorbeeld). "Lukt het niet om de kleurplaat te downloaden, stuur dan een mail naar: vakantiebijbeldag@outlook.com en dan sturen wij de kleurplaat naar jou op. Dan kun je toch meedoen!"

Toegang gratis.