Melissant - Op dinsdag 3 april 2018 start KWS Infra, in opdracht van de gemeente, met werkzaamheden op de Molendijk en in de Nieuweweg in Melissant. Als gevolg van de werkzaamheden zijn gedeelten van de Molendijk en de Nieuweweg tijdelijk afgesloten voor verkeer. Lees hieronder meer.

Periode
De totale werkzaamheden op de Molendijk zijn naar verwachting in mei afgerond. De totale werkzaamheden in de Nieuweweg duren naar verwachting tot juli. Er wordt tijdens de afsluitingen een omleidingsroute ingesteld. Direct omwonenden worden per brief geïnformeerd door gemeente Goeree-Overflakkee.

Werkzaamheden
De werkzaamheden op de Molendijk bestaan uit het aanleggen van een nieuw schoonwaterriool en het vervangen van asfalt door straatwerk. De werkzaamheden in de Nieuweweg bestaan uit het aanleggen van een schoon- en vuilwaterriool. Daarnaast wordt het straatwerk hier grotendeels vervangen.

Contact
Als u vragen heeft over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Wim de Jonge, directievoerder/opzichter van de gemeente Goeree-Overflakkee. Hij is bereikbaar via het algemene telefoonnummer 14 0187.