Middelharnis/Sommelsdijk - "Het lijkt misschien wat stil rondom het project Inloophuis PerronX, maar niets is minder waar! Achter de schermen wordt er hard gewerkt. Er is een bestuur en inmiddels zijn we als stichting ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en wordt er druk gezocht naar een geschikt pand. Ook is door Ewoud van der Wende het stoere logo ontworpen!", aldus het kersverse bestuur. Op woensdag 28 maart is PerronX ook (weer) te vinden op (Paas)markt in de Voorstraat van Sommelsdijk. Lees hieronder meer.

PerronX op de markt van Sommelsdijk

"De actie op de markt van 20 december, was echt een succes te noemen (lees hier)! Er werden veel mooie contacten gelegd en er waren bijzondere gesprekken met mensen die de markt bezochten. Het blijkt dat er zeker behoefte is aan inloophuis PerronX. Daarnaast was de opbrengst ook mooi."

Woensdag 28 maart staat PerronX opnieuw met koffie, thee, fris en iets lekkers op de wekelijkse markt van Sommelsdijk; deze week in Paassfeer. "Komt u of kom jij gezellige langs voor een gezellige ontmoeting en om mee te genieten van iets lekkers? Voor de kleine kinderen werden er op markt van 21 maart j.l. al leuke kleurplaten uitgedeeld. Deze kunnen op 28 maart ingeleverd worden bij de snoepkraam en dan krijg je een kleinigheidje!

We zien uit naar fijne ontmoetingen met jong én oud! En laat je vooral informeren over de nieuwe ontwikkelingen rondom PerronX. PerronX is nu ook te volgen op Instagram en Facebook, trouwens."

PerronX

Het nieuwe inloophuis, dat PerronX zal heten, moet gaan dienen als een ontmoetingsplek voor jong en oud. In de toekomst wordt er ook mogelijkheid geboden om hier activiteiten te organiseren. Met een groep interkerkelijke vrijwilligers wordt dit plan steeds verder uitgebreid en gerealiseerd. "We vinden het fijn om hier meer bekendheid aan te geven en u te kunnen informeren over de nieuwe vorderingen: "Welkom op de Paasmarkt op woensdag 28 maart 2018 in Sommelsdijk!"