Middelharnis - Zaterdag 5 mei 2018 is er weer de maandelijkse inzameling van hulpgoederen ten behoeve van de Stichting Oost Europa Werkgroep Middelharnis/Sommelsdijk. De loods aan de Industrieweg 17 te Middelharnis is deze morgen geopend tussen 09:30 en 11:30 uur. Uw spullen, natuurlijk in goede nog bruikbare staat, zijn van harte welkom en worden getransporteerd ten behoeve van de projecten in Roemenië. Lees hieronder verder en kijk waar behoefte aan is.

"Bij voorbaat hartelijk dank!"

Waar is behoefte aan:

  • Natuurlijk altijd uw overtollige (warme) kleding! Zowel dames- heren- en kinderkleding, inclusief jassen, mutsen wanten en sjaals. Graag wel schoon en in nog bruikbare staat!
  • Huishoudelijke artikelen, vooral alles wat in de keuken gebruikt kan worden, maar b.v. ook kop- en schotels, borden e.d.
  • Overbodige brillen, incontinentiemateriaal en medicijnen waarvan de houdbaarheid nog niet verstreken is,
  • Klein meubilair, bedden en (kinder)stoelen kunt u bij ook bij ons brengen. Natuurlijk bij voorkeur in goede staat en onbeschadigd.

Zoals altijd is er in onze loods ook weer de verkooptafel, en staat er bij de ingang een collectebusje voor uw (vrijwillige) bijdrage in de transportkosten.

Heeft u vragen? Mail dan via deze link of bel via tel (0187-)484228/-603051. Kijk voor meer informatie, projecten en nieuwsbrieven op www.oosteuropa-werkgroep.nl.

"Graag tot ziens zaterdag 5 mei!", namens de werkgroep uit Middelharnis.