Sommelsdijk - Donderdag 22 maart 2018 is er een bijeenkomst MS-groep Goeree-Overflakkee, in het hoofdgebouw van Nieuw Rijsenburg te Sommelsdijk. De bijeenkomst (van 14:00 tot 16:00 uur) is bedoeld voor mensen met M.S. (ziekte Multiple Sclerose) of hiermee te maken hebben. Diëtist Willie Bennik van ProVie-and, aangesloten bij het MS Netwerk, komt deze middag kennis en en ervaringen met u delen en uitwisselen. Lees hieronder verder en meld je aan voor deze gratis middag.

Multiple Sclerose

Het medicijn tegen MS is nog steeds niet gevonden, er zijn regelmatig ontwikkelingen op dit gebied. De M.S. groep G.O. biedt mogelijkheden om onderling met elkaar in gesprek te gaan hierover. Maar ook over de manier hoe je met deze chronische ziekte M.S. omgaat. Zo worden er onderling ook tips uitgewisseld. Tijdens deze bijeenkomst is er een spreker uitgenodigd:

Diëtist Willie Bennik van ProVie-and, aangesloten bij het MS Netwerk, komt deze middag kennis en en ervaringen met u delen en uitwisselen. "U heeft de gelegenheid om te luisteren, te leren, vragen te stellen en te proeven van wat er mogelijk is bij voeding en MS. Vragen als; kan ik iets doen met voeding om het ziekteproces te beïnvloeden? Wat moet ik eten om de ontstekingen te remmen? En wat als voeding niet meer zo goed lukt? Deze vragen zal een ieder herkennen die te maken heeft met MS. Er is nog geen ‘dieet bij MS’, maar er zijn wel veelbelovende ontwikkelingen." Over gezonde voeding, voeding bij MS en voeding bij complicaties gaat deze interactieve presentatie tijdens de bijeenkomst.

Gratis aanmelden

U bent van harte welkom donderdag 22 maart vanaf 14:00 uur tot 16:00 uur in Nieuw Rijsenburg. Graag aanmelden van te voren via de email: m.vermeulen592@upcmail.nl of via facebook; https://www.facebook.com/msvereniginggoereeoverflakkee/