Goeree-Overflakkee - Op donderdagavond 8 maart 2018 is er een algemene ledenvergadering van Oranjevereniging Middelharnis/Sommelsdijk in het clubgebouw van Watersportvereniging Flaquee aan het Vingerling. Hierbij zal het bestuur terugkijken naar Koningsdag 2017 en de plannen van Koningsdag 2018 toelichten. Daarnaast zal ook de stichting Hart van Goeree-Overflakkee vertellen over het afgelopen jaar en de geplande evenementen van dit jaar toelichten. Geïnteresseerden zijn vanaf 20:00 uur van harte welkom. Lees hieronder meer.

"Voor de Oranjevereniging draait het natuurlijk om vrijdag 27 april, want dan is het weer zo ver. Het centrum van Middelharnis zal op Koningsdag 2018 weer bol van de kinderactiviteiten staan. Er is weer gezellige livemuziek op het Diekhuusplein met het terras van VV Flakkee. Onder aan D’n Diek is gereserveerd voor de kofferbakverkoop en op D’n Diek voor de kleedjesverkoop. Kortom, het bestuur is weer volop bezig met de voorbereidingen om er weer net zo’n groot succes van te maken als voorgaande jaren. Voor leden van de Oranje Vereniging zijn alle activiteiten gratis, want dankzij de jaarlijkse steun van deze mensen, de medewerking van de gemeente en de vele sponsoren is het ieder jaar weer mogelijk deze activiteiten voor jong en oud te organiseren. Dus wordt ook lid en/of kom een handje helpen.

Het eerste evenement van de Stichting Hart van Goeree Overflakkee (HvGO) staat gepland op zaterdag 26 mei. Op deze Landbouw Promotiedag kan iedereen kennis maken met landbouwmachines uit het heden en het verleden. Daarnaast zijn natuurlijk ook veel tractoren te zien en zijn er diverse activiteiten voor kinderen. Tevens zal er een streekmarkt worden georganiseerd. Heeft u nog ideeën, of wilt u deelnemen, kom dan ook op 8 maart naar deze avond. Overigens staat alle evenementen ook op de website www.hartvangoereeoverflakkee.nl".