Middelharnis - Op 19, 20, 21 en 22 juni 2018 wordt voor de 2e keer de 'Avond4daagse' in Middelharnis georganiseerd. Deze zal net zoals vorig jaar dagelijks van start gaan vanaf het Diekhuusplein om 18:45 uur. Aan iedere deelnemer zal gevraagd worden om zich te laten sponsoren door familie en vrienden. Al dit sponsorgeld zal ten goede komen aan het goede doel van deze avond4daagse: KiKa Goeree-Overflakkee. "Vorig jaar hebben we een geweldig bedrag opgehaald voor dit mooie doel, we hopen uiteraard dit jaar ook een mooi bedrag bij elkaar te kunnen lopen!" Lees hieronder meer.

Inschrijving

De inschrijving is mogelijk voor de 3km, 5km en 10 km. Het inschrijfgeld bedraagt slechts €5,00 per deelnemer.

Oproepje

"Ook zijn wij als organisatie nog op zoek naar veel helpende handen. Mocht u een bijdrage kunnen en willen leveren op welke manier of welke dag dan ook dan zouden we dit graag willen horen! Vorig jaar was een ieder zeer positief en hadden we genoeg hulp, maar met onvoldoende vrijwilligers kunnen we de avond4daagse niet organiseren dit jaar. Dus: uw en jouw hulp is dus van groot belang!"

U kunt mailen voor opgave en aanmelding hulp, via dit mailadres: c.vanburen@hartvangoereeoverflakkee.nl of via een privebericht op de facebookpagina HartvanGoereeOverflakkee.