Middelharnis - Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee. Op verzoek van enkele mantelzorgers is er op maandagavond 19 maart 2018 een mantelzorgcafé in het Diekhuus! Voor koffie/thee en lekkers wordt gezorgd. Op deze avond hopen we mantelzorgers te treffen die overdag druk zijn met werken/verzorgen maar wel behoefte hebben om andere mantelzorgers te ontmoeten en in gesprek te gaan. Ook zouden we het fijn vinden om op deze avond kennis te maken met ouder(s) die mantelzorger(s) zijn voor hun (jonge) kind. Lees hieronder verder.

"Als er iemand in je omgeving ziek of hulpbehoevend wordt, dan heeft dat invloed op je eigen leven. Als mantelzorger komt er dan veel op je af. Mantelzorg kan veel moois brengen, maar kan ook intensief zijn. Zeker als de zorg langer duurt dan gedacht of meer wordt.
Andere mantelzorgers kunnen hierin van betekenis zijn door informatie te geven, en praktische en emotionele ondersteuning te bieden.
Heeft u zin om gezellig langs te komen, te luisteren of wilt u uw ervaringen, vragen of zorgen delen dan bent u van harte welkom op ons mantelzorgcafé van 19:30 tot 21:30 uur."

Deze avond is in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. Graag opgeven vóór 15 maart indien u aanwezig wilt zijn, via de mail: m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch (0187) 48 33 66. "Mocht blijken dat er niet genoeg animo is dan zal de mantelzorgcafé -avond niet doorgaan en stellen we u hier van op de hoogte."