Nieuwe-Tonge - Er wordt weer een grote rommelmarkt georganiseerd in Nieuwe-Tonge, op zaterdag 30 juni 2018. "Kijkt u eens op de zolder of in uw kasten? Er staan vast spullen die u niet meer niet meer gebruikt? U kunt ze opruimen en ons er een plezier mee doen. Het kan worden ingeleverd (laatste inleverdatum 16 juni) voor de verkoop op de rommelmarkt. Ook goede spullen uit grootmoeders tijd of antiek kunnen wij goed gebruiken!" Lees hieronder verder.

"Boeken, kleding, gereedschap, huishoudelijke artikelen, fietsen, klein meubelen; we kunnen het (als het van goede kwaliteit is) zeker gebruiken. U kunt het alleen inleveren van 9:00 uur tot 11:30 uur bij de schuur van fam van Kempen aan de Oudelandsedijk 4A te Oude Tonge (bij van Schelven de dijk op) of bij Hervormd Centrum Elim Zuiddijk 19 te Nieuwe Tonge. De opbrengst is voor het onderhoud van de mooie dorpskerk aan de Kerkring van Nieuwe-Tonge.

Als het niet mogelijk om het zelf te brengen kunt u bellen naar Wim Meijer, dan regelt hij dat het wordt opgehaald (tel. 06-16794189).