Sommelsdijk - Het is een "Dolle beestenboel" in de zaal van De Zwaluw, aan Sperwer 55 te Sommelsdijk. Op donderdagmiddag 8 maart 2018 geeft de toneelvereniging 'Kant Noch Wal', in samenwerking met de Ouderenvereniging Goeree-Overflakkee, een extra toneelvoorstelling. "Dolle Beestenboel" is een klucht in drie bedrijven en is geschreven door Henk Roede. Lees hieronder verder en reserveer een plekje. De zaal gaat open om 13:30 uur, de voorstelling begint om 14:00 uur en duurt, inclusief pauze, ongeveer twee en een half uur. Welkom!

Dolle beestenboel

"In de dierentuin wordt er, door onderhoudsman Gerrit, hard gewerkt aan het nieuwe onderkomen voor de apen. De opening van dit verblijf moet natuurlijk een waar feest worden, daarom heeft directrice Van Doorn de Koning uitgenodigd om de openingshandeling te verrichten. Secretaresse Linda vindt het geweldig dat de Koning nu eens bij haar op het werk op bezoek komt, in plaats van dat ze altijd achter de Koning aan moet rennen, iets wat ze normaal gesproken met veel overgave doet. Maar voordat de Koning werkelijk komt, zal er een inspectie door de heer Meerkens van de Rijksvoorlichtingsdienst moeten worden gedaan. En helaas mankeert er nogal wat aan het reilen en zeilen in de dierentuin. Komt het wel goed met de schietgrage dierenarts Heutma en zijn alle dieren wel in goede handen bij verzorgster Carin? En of elke bezoeker nu wel zo blij is met de behandeling van kassière Rudy is ook nog maar de vraag. Iedereen hoopt natuurlijk op goedkeuring van de Rijksvoorlichtingsdienst, maar zijn Meerkens zijn bedoelingen wel allemaal goed? Weer een hilarische klucht van Henk Roede met absurde situaties, veel grappen en dit keer veel loslopende dieren."

Praktische informatie

De toegangsprijs van deze middagvoorstelling bedraagt normaal €7,50 per persoon. Maar voor leden van de Ouderenvereniging Goeree-Overflakkee geldt een speciale aanbieding. Zij betalen voor deze middag slechts €5,00 per persoon. Aanstaand leden en leden van de O-G-O kunnen zich vooraf aanmelden bij Marrie Breeman, via tel. (0187-)484559 of 06-1305 8237 of via mailadres info@o-g-o.nl. Kosten te voldoen aan de zaal bij binnenkomst.