20 februari 2018, Ouddorp - KiKa-Goeree-Overflakkee heeft op 10 en 17 februari samen met restaurant Springert uit Ouddorp twee diner-/bingo-avonden gehouden in het restaurant. Op deze twee avonden kon men heerlijk genieten van een warm- en koudbuffet. Ondertussen werden er vijf ronden bingo gespeeld ook was er een verloting voor het goede doel: Kika. Lees hieronder een kort verslag door Kees Witte.

"Er was een flinke opkomst en er werd met veel enthousiasme bingo gespeeld, waarmee prachtige prijzen te winnen waren. Ook de verloting leverde een prachtig bedrag op voor KiKa. De eerste bingo-avond leverde een bedrag op van 1319 euro, de 2e avond waren er iets minder spelers en deze avond leverde 1131 euro. De opbrengst van de twee avonden opgeteld is 2450 euro. Maar het bedrag werd door Klarie en Piet Hoek van restaurant Springert aangevuld tot 2500 euro.

Het waren weer twee super-heerlijke en gezellige avonden met een super bedrag voor KiKa. Ik wil namens Kika-G-O iedereen super bedanken. Ook Klarie en Piet en personeel bedankt voor de gastvrijheid, en het heerlijke eten. De sponsoren super bedankt voor het beschikbaar stellen van de prijzen.”