Middelharnis - Alle mantelzorgers zijn van harte welkom bij een gezellige middag met oude beelden van het Van Weel Bethesda ziekenhuis en de RTM, tijdens het mantelzorgcafé op 22 februari 2018. De middag wordt gehouden in het Diekhuus van Middelharnis. U kunt oude beelden van ziekenhuis Dirksland en de RTM Ouddorp bekijken onder het genot van een kopje koffie of thee. Graag hieronder opgeven. Lees meer.

De middag is in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Aanvang is om 13:30 uur en het café zal rond 15:30 uur afgelopen zijn. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Graag wel opgeven indien u aanwezig wilt zijn, dit kan via de mail: m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch via (0187-)641344.

In het 2018 is het mantelzorgcafé weer gepland op meerdere donderdagmiddagen, namelijk: 29 maart, 26 april, 31 mei, 27 september, 25 oktober en 29 november.

Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee. Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren zij bijeenkomsten. "Wij hopen u te ontmoeten op deze activiteit, mede ter ondersteuning van uw taak als mantelzorger. U bent allen van harte welkom!"