Goedereede - Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het Christelijk geloof nu eigenlijk inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha. Lees hieronder verder.

Voor wie?

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou! Je ontmoet leuke, nieuwe mensen en bespreekt je vragen en ideeën in een open, vriendelijke en informele setting. Alpha is niet alleen bedoeld voor mensen die niet kerkelijk zijn. Ook wanneer je graag eens opnieuw nadenkt over de basis van het christelijk geloof kan Alpha daarbij helpen.

Hoe werkt het?

Alpha begint met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over een bepaald onderwerp. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen. Alpha is helemaal gratis.

Welkom!

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom op dinsdag 16 januari 2017 om 18:30 uur aan de Oostdijkseweg 83 in Goedereede. Aarzel je of wil je gewoon eerst meer weten? Bel dan met Henk Redert (0187-492288) of met Mariëlle Jelier (06-44125463). Raadpleeg verder alpha-cursus.nl om te lezen hoe anderen dit avontuur eerder zijn begonnen.