4 december 2017, Goeree-Overflakkee - RTV Slogo heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. De nieuwe items van deze week, leest u hieronder, evenals alle frequencies.

Programmering RTV SLOGO

Legends of Rock Ouddorp

Zaterdag 28 oktober vond in de Dorpstienden in Ouddorp Legends of Rock plaats. Op deze muzikale avond waren er optredens van Voltage met Dave Vermeulen, Way Beyond, de Classic Rock Show Amstel live en alles werd gemixed door Dj Thomm. RTV SLOGO maakte een registratie van deze avond en deze keer is het 2e deel van het optreden van Voltage te zien.
Woongoed GO Refugium

Het Refugium is de afgelopen maanden flink uitgebreid en gerenoveerd en op donderdag 23 november j.l. was er de feestelijke onthulling van de eerste steen. Verslaggever Jan van Gurp was te gast bij Woongoed GO en maakte een reportage van deze feestelijke bijeenkomst.
Politieverhalen in beeld- Paasvuur

In deze serie krijgt u een kijkje in het leven van een agent bij de politie: Wat deze inbreker heeft aangericht is zo erg, zo onvoorstelbaar. En zo respectloos. Ik zou ook zelf graag even die inbreker willen spreken, om te vertellen wat hij heeft aangericht.

Intocht Sinterklaas Ouddorp

Sinterklaas en zijn Pieten zijn ook dit jaar de kop van het eiland niet vergeten en brachten natuurlijk een gezellig bezoek aan Ouddorp. Cameraman Noah van Dijk was er bij en maakte een beeldverslag.

De vaste programma’s bij RTV Slogo zijn:

*De Huiskamer van Flakkee: Elke week ontvangt, vanuit locatie het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk, Presentatrice Rietje Barelds weer een nieuwe gast. Deze keer een gesprek met Adam van Heest die komt vertellen over de samenwerking tussen onderwijs en de gemeente. Kijk voor meer informatie ook op: www.huiskamervanflakkee.nl . De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

*Rondrit: In deze video ziet u oudere beelden van ons eiland. De camera-auto heeft heel wat kilometers gemaakt over ons eiland. Geniet van de dorpen en dijken en zie wat er allemaal veranderd is in de loop der jaren. Wellicht ziet u bekende, maar ook onbekende straatjes voorbijkomen.

*Jeugdvideo: De uitzendingen worden dagelijks om 07:30 en 16:30 uur uitgezonden.

- Lokaal Sinterklaas Journaal: Tot en met 4 december is er iedere schooldag een nieuwe spannende aflevering van de serie het Lokaal Sinterklaas Journaal te zien. In het Lokaal Sinterklaas Journaal worden Sinterklaas en zijn Pieten gevolgd tijdens hun reis vanuit Spanje naar Nederland en tijdens hun avonturen in Nederland. Dit jaar maken de kijkers vooral kennis met de Fantasiepiet, de belangrijkste piet als het om “fantasiezaken” gaat, denk hierbij aan liedjes, gedichten, verhalen etc. Het Lokaal Sinterklaas Journaal is een product van Stichting De Fantasie Compagnie.

- Intocht Sinterklaas Stellendam: Wat was het een fantastisch mooie dag op zaterdag 25 november, met zoveel blije gezichten en zoveel mooie reacties. Filmpiet (Wilko van Dam) was ervan onder de indruk:" ...en zoveel gezelligheid met alle kinderen en de pieten kortom: het was één groot feest. En wat hadden we een geluk met het weer, hier een mooie terugblik: Stellendam bedankt!"

Programma’s in de uitzending: Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar:televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort:

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371. TV Analoog: 67+

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op www.rtvslogo.nl

Volg ons op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo