Sommelsdijk – Iedereen is weer van harte welkom bij de geweldige Oud&Nieuw Party die gehouden wordt op 1 januari 2018, van 00:30 - 04:30 uur in De Staver. Bezoekers uit verschillende dorpskernen op ons eiland kunnen gebruik maken van het busvervoer van en naar het Oud & Nieuw feest dat gehouden wordt in Recreatie-en Partycentrum De Staver aan de Olympiaweg in Sommelsdijk. Koop je entreekaartje hieronder en bekijk de route die de bus rijdt.

Entreekaartje kopen!

Klik op dit linkje en koop (in de voorverkoop alvast) je entreekaartje online. Toegang: 14+, ID verplicht. Entreekaarten kun je online bestellen via bovenstaande link bij gotickets.nl (incl. administratiekosten) in de voorverkoop €6,50 p.p. Bij de Staver, de Grutterswei & De Gooye (vanaf 1 december 2017) zijn de kaarten €7,50 p.p.. Alleen in de Staver op 31 december 2017, van 14:00-16:00 uur en aan de deur €10,00 p.p.

Bus op- en uitstapplaatsen
Bezoekers uit verschillende dorpskernen zoals genoemd hieronder kunnen gebruik maken van het busvervoer van en naar het Oud & Nieuw feest.

Bus route is tussen Oude-Tonge en Melissant
Melissant Provinciale rijksweg N215 (bushalte tunneltje) Dirksland Bushalte
Sommelsdijk/Middelharnis Parkeerplaats De Staver
Stad aan ’t Haringvliet Halte Zeedijk (haven)
Nieuwe-Tonge Halte N215 (tankstation)
Halte Oude-Tonge Busstation

De bus vertrekt om 00:15 uur vanuit Melissant richting Oude-Tonge en rijd deze route vooral langs N215 en wijkt hier alléén voor Stad aan ’t Haringvliet van af. De bus maakt meerdere rondes, dit is wel afhankelijk van de drukte op de avond. de busrit is gratis.

Note:
"Wij reserveren geen entreekaarten en zitplaatsen in de bus!"

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl.