Den Bommel - Hollandse Delta haalt 21 populieren weg aan de Molendijk in Den Bommel. De bomen verkeren in slechte staat en staan dicht bij woningen. Als het stormt waaien er takken af. Die veroorzaken overlast en gevaarlijke situaties. Deze zomer heeft het waterschap de bomen aan de Molendijk onderzocht. Het blijkt, dat de populieren bij de woningen in slechte staat verkeren en aan het einde van hun levensduur zijn. De overige bomen aan de Molendijk verkeren nog in goede staat. Ook uit deze gezonde populieren waaien soms takken. "Maar door intensief snoeien, verwachten we het aantal vallende takken te verminderen." Tussen 4 en 8 december is er één rijbaan beschikbaar. Lees hieronder verder.

Afgesloten

De werkzaamheden beginnen op 28 november en duren twee weken. Tot en met 1 december is de Molendijk afgesloten voor alle verkeer. Tussen 4 en 8 december is er één rijbaan beschikbaar. De omleidingsroute wordt met gele borden aangegeven. De omleiding kunt u bekijken op het kaartje onderaan deze pagina

Informatie

We proberen de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken. Heeft u vragen over het kappen en snoeien van de bomen? Neem dan contact op met Leander Mackloet, bereikbaar via het waterschapsloket: 0900 - 2005005.

Bron wshd.nl