Middelharnis - Op zondagmiddag 17 december 2017 organiseert de Oecumenische Werkgroep Goeree-Overflakkee een lampionoptocht ‘Van Nazareth naar Bethlehem’ door Middelharnis en Sommelsdijk. Dit evenement is met name bedoeld voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd, ongeacht kerkelijke achtergrond, waarbij het kerstverhaal van Jozef en Maria met kindje Jezus verteld en uitgebeeld wordt. In verband met de beschikbare ruimte in de kerken kunnen er maximaal 250 kinderen en 150 begeleiders mee. Lees hieronder verder, ook hoe u kunt aanmelden.

De kinderkersttocht start om 16:30 uur in de Exoduskerk (Dorpsweg 97 te Sommelsdijk), deze is dan omgetoverd tot Nazareth, waar de kinderen een lampion krijgen en eindigt rond 18:30 uur op het Diekhuusplein bij de kerststal.

Aanmelden kan via: kinderkersttocht@groen-support.nl of telefonisch via (0187-)602475. Deelname aan deze tocht is gratis, maar een bijdrage tijdens de collecte voor stichting Tante Joy, die zich inzet voor jonge mantelzorgers tot 18 jaar, is zeer welkom, op de dag zelf.