Middelharnis - De stuurgroep voor de Woord en Daad Kringloopwinkel Middelharnis is blij u te kunnen meedelen, dat de winkel aan de Zernikeweg 43 te Middelharnis steeds vastere vormen gaat aannemen: "Binnen zeer afzienbare tijd zal het huurcontract worden getekend en zal de winkel geheel worden ingericht. De bedoeling zal zijn dat de winkel medio oktober 2017 haar deuren zal openen voor het winkelende publiek." Lees hieronder verder.

"Wellicht is Woord en Daad, gevestigd in Gorinchem, bij u bekend. Dit is een stichting welke zich al jaren wereldwijd inzet voor de armoedebestrijding van onze medemens vanuit een Bijbels perspectief. Landelijk is Woord en Daad kringloopwinkels aan het opzetten, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan het goede doel. Vele vrijwilligers zetten de schouders eronder. De enthousiaste stuurgroep heeft de opstart gemaakt, maar uiteraard zijn er voor het exploiteren van de winkel veel vrijwilligers nodig.

Wilt u zich inzetten voor de medemens en vindt u het leuk om mee te helpen met alle voorkomende werkzaamheden in de winkel/ sorteren van goederen/ bezorgen e.d. zijn wij op zoek naar u! Er zullen diverse werkzaamheden moeten worden verricht en u kunt zich opgeven bijvoorbeeld voor hele of halve dagen per week of per twee weken. Andere opties zijn natuurlijk ook bespreekbaar. U kunt met vragen hierover terecht bij ons. Het contactadres is Lia Wilstra (vrijwilligers coördinator), telefoonnummer 0187-484806. Als u geïnteresseerd bent en u weet in uw naaste omgeving ook iemand die wat werkzaamheden wilt gaan doen, schroom dan niet dit aan ons door te geven.

Uiteraard kunt u goede gebruikte inboedel of goede kleding al vanaf 1 september op afspraak afgeven. Doet u dit wel in overleg met enkele leden van de stuurgroep, die te bereiken zijn via telefoon 0187-484806 (Lia) of 0187-486479 (Carien).

Ook kunt een email naar de kringloopwinkel sturen: kringloopwinkelmiddelharnis@gmail.com

De stuurgroep ziet uw reacties graag tegemoet!".