Sommelsdijk - In de zestiende eeuw leefde er een piraat. Zijn naam was Rooie Klaas. In opdracht van de koning van Denemarken roofde, kaapte en plunderde hij alle schepen die hij tegenkwam. Niemand was voor hem veilig. Op een dag roofde hij de schat van kapitein Zeebeer. Tot op de dag van vandaag weet niemand waar die schat gebleven is...ligt de schat van kapitein Zeebeer misschien op Goeree-Overflakkee? De spannende geschiedenis van piraat Rooie Klaas komt tot leven tijdens jouw kinderfeestje in het Streekmuseum. Lees hieronder verder en boek je feestje! Het museum heeft er een film voor laten maken.

Praktisch:

Duur: 1,5 uur
Doelgroep: kinderen uit groep 3 t/m 6
Aantal: max. 10 kinderen
Kosten: € 5,- per kind, begeleiders € 1,50
Boekingen: 0187 – 483778, 06 52 15 31 69 of door onderstaande link te gebruiken.

Uiteraard is het ook mogelijk om een gewone rondleiding door het museum te boeken. De kosten hiervoor zijn gelijk aan die van de genoemde speurtocht.

Boek HIER je feestje met thema 'De schat van kapitein Zeebeer' bij Streekmuseum Goeree-Overflakkee!

Klik HIER voor meer informatie over een feestje met thema 'Archeoloog voor één dag' bij Streekmuseum Goeree-Overflakkee!

Voor meer informatie kun je altijd contact met het streekmuseum opnemen via de website of via de telefoon: (0187-)48 37 78 / 06 521 531 69.


Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel en voordelig gezien worden op en rond Goeree-Overflakkee? Koole Media Service zorgt voor een gratis offerte op maat! Stuur een mailtje naar info@koolemediaservice.nl.