Sommelsdijk - Vrijdagavond 17 februari 2017 vond de Kids Care 2e hands kinderkleding- en speelgoed beurs plaats in het Prieel van de Staver. Er is een week keihard gewerkt om hier een succes van te maken. Lange dagen met ontzettend veel vrijwilligers. Er is aan het begin van die week enorm veel kleding ingeleverd: "Vrienden en kennissen kwamen helpen, maar ook scholieren en mensen van de inburgeringscursus. Mensen die graag iets wilden doen voor het maatschappelijk belang en ook voor de kinderafdeling van het ziekenhuis." Lees hieronder een verslag door één van de aanwezigen.

"Op vrijdagavond stonden de mensen in de rij te wachten. Om 18 uur openden de deuren en kwamen de mensen met grote lege tassen binnen om te shoppen. Er was een enorm aanbod van tweedehands kleertjes en speelgoed. Daarnaast werd er door diverse lokale winkeliers en ondernemers ook nieuwe kinderkleding tegen een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden. Tevens was er een super leuke loterij met ruim 70 prijzen van diverse winkeliers. Dit alles zorgde ervoor dat het een bruisende beurs was. Ook de pers was aanwezig om dit unieke concept vast te leggen. En de kinderen die mee kwamen werden in de speelhoek goed vermaakt met speelgoed, kinder-tv, kleuren, glittertattoos, een ballonnenman en kinderen mochten ook gratis bowlen.
Er is een enorm mooi bedrag opgehaald voor de kinderafdeling van het Van Weel Bethesda Ziekenhuis Dirksland. Het bedrag wordt binnenkort bekend gemaakt. Daarnaast hebben we diverse goede doelen ook erg blij gemaakt met niet verkochte kleding. Deze eerste editie van de Kids Care beurs was een enorm overweldigend succes! Het was zelfs groter dan we hadden gedacht maar het was fantastisch om te zien hoe het met meer dan 100 vrijwilligers toch gelukt is. We danken dan ook alle vrijwilligers voor alle uren hulp!"

Volgend jaar wordt er weer een Kids Care beurs georganiseerd. Houd de website van Kids Carebeurs.nl in de gaten.