Ouddorp - Het voorbereidingsteam van het Paasconcert met Marcel en Lydia Zimmer zijn enthousiast en nodigen u en jou graag uit: "Wij zijn verheugd dat Marcel & Lydia Zimmer en hun band op zaterdag 8 april 2017 weer naar de Gereformeerde kerk van Ouddorp komen om in het kader van ”Kerk in actie” een tweetal paasconcerten te gaan geven. Als eerste is er een middagconcert speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar en later op de dag een avondconcert voor jongeren en volwassenen. Het middagconcert begint om 16:00 uur en het avondconcert begint om 20:00 uur. Lees hieronder snel verder, bestel kaarten en weet je welkom!"

De concerten worden georganiseerd door Zingen in de Kerk, een initiatief van de Protestantse Kerk in samenwerking met Kerk in Actie. Tijdens deze concerten zal aandacht gevraagd worden voor het werk van Kerk in Actie. Voor meer informatie en het reserveren van tickets kunt u terecht op Zingenindekerk.nl. Alle ticketinggelden (€3,00 per persoon) voor het kinderconcert en (€5,00 per persoon) voor het avondconcert van de bezoekers worden bij de collecte opgeteld en gelden als fondswervende inkomsten voor de diaconale projecten van Kerk in Actie.

Marcel & Lydia en het voorbereidingsteam: Het thema is 'Mooie dag'. "Na een mooie reeks concerten met Kerst, waarbij we samen de geboorte van Jezus mochten vieren, kijken we nu uit naar de concerten rond Pasen. Zonder Kerst geen Pasen..."

"Tijdens de komende paasconcerten staan we stil bij de grootste reden waarom Jezus naar deze wereld kwam. Het thema 'Mooie dag' zal in de liederen, de verhalen en illustraties naar voren komen. Is 'Goede Vrijdag' eigenlijk wel een 'mooie dag'? En wat heeft het sterven en de opstanding van Jezus nu voor ons te betekenen? We zien ernaar uit om hierover te zingen en te vertellen, zowel tijdens het kinderconcert in de middag als het sfeervolle avondconcert samen met onze band. Het kinderconcert is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en het avondconcert is gericht op jongeren en volwassenen. We hopen jullie te ontmoeten tijdens een van deze concerten!"