Middelharnis - De GO-Classic route is er één van 115 kilometer. De start an de eerste GO-Classic vwas zaterdagmorgen 7 september 2013 in het centrum van 'Menheerse'. Onze nieuwe burgemeester, mevrouw mr. Ada Grootenboer-Dubbelman, heeft het startschot gegeven voor de GO-Classic waar zo'n 600 wielrenners aan meededen. Het startschot was de eerste officiële handeling die mevrouw Grootenboer-Dubbelman als burgemeester verrichtte. Zij schoot de deelnemers, waaronder Leontien van Moorsel rond de klok van half 10 weg vanaf het Diekhuusplein. Volgens de organisatie komt er volgend jaar zeker weer een GO-Classic.

Route(s)

De route gaat langs de mooiste gedeelten van Goeree-Overflakkee. De route van totaal 115 kilometer is zeer fraai. Klik HIER om de route van 115 km te kunnen bekijken. De deelnemers reden op deze route langs de buitendijken, direct langs het water van het Haringvliet, de Krammer, de Grevelingen en langs de Noordzee. De kleine GO-Classic route is er één van 70 km. Klik HIER om de route van 70 km te kunnen bekijken.  

Leontien Zijlaard-van Moorsel

De GO-Classic is een wielertoertocht, waaraan Leontien Zijlaard-van Moorsel haar medewerking heeft verbonden, geweldig te zien hoe ze de deelnemers stimuleert.

GO-Classic jaarlijks

De GO-Classic werd dit jaar gehouden op zaterdag 7 september. De organisatie wil van de toertocht een jaarlijks terugkerend evenement maken. De naam van de tocht verwijst naar de afkorting van het eiland Goeree-Overflakkee, maar de afkorting van de naam staat ook voor (jaarlijkse) actie, snelheid en dynamiek.