Middelharnis - Nog circa 50 huishoudens zonder water - Op maandagmiddag 13 mei 2013 ontstond er rond 17:00 uur een flinke waterlekkage bij de Koningin Julianaweg en Sportlaan te Middelharnis. Er zijn daar al enige tijd werkzaamheden. Delta en de brandweer zijn aan de slag gegaan met pompen om het water zo snel mogelijk weg te krijgen. Momenteel onderzoekt Evides samen met de gemeente naar een oplossing.

Het is nog niet bekend welke aansluiting is gesprongen en welk effect dit verder heeft op de omgeving. De lekkage die is ontstaan in een waterleiding aan de Koningin Julianaweg in Middelharnis is afgeblokt. Er zijn momenteel nog circa 50 huishoudens die zonder water zitten. Er wordt geprobeerd om deze woningen via een andere zijde weer op een waterleiding aan te sluiten. Hier wordt door Delta momenteel hard aan gewerkt. De 50 huishoudens die zonder water zitten, hebben rond 23.00 uur vanavond weer water.

Voor vragen of meer informatie kan contact op worden genomen met Delta op telefoonnumer 0800 - 5160. Delta onderhoudt in opdracht van Evides Waterbedrijf de storingsafhandeling en klantcontacten.