Dirksland - Zaterdag 20 augustus 2011 wás het zover. Het eerste professioneel georganiseerde voedselgevecht van Nederland, FoodFight 2011. Dit hele evenement is uiteraard met een knipoog; het was een ludieke actie om de Voedselbank in de schijnwerpers te zetten.

Er werd alleen gebruik gemaakt van derving (eten dat niet meer voor consumptie kan worden gebruikt) en de gehele opbrengst van het evenement ging naar de Voedselbank.

Teams konden zicht in schrijven met minimaal 2, en maximaal 8 spelers. Twee teams streden tegen elkaar om binnen een tijd van 10 minuten zoveel mogelijk waterbalonnen naar de andere kant te verplaatsen. Ondertussen was echter het voedselgevecht aan de gang. De munitie; roomsoesjes en tomaten! 

FoodFight 2011 werd mede mogelijk gemaakt door:
Plattelandsjongeren Euro-Delta, Voedselbank Goed Ontmoet, Voetbalvereninging Dirksland, Culi D’or, Groothandel Emago, Paardekooper, Zeelandia, Buijs Zoenen, Kaasboerderij Mulder, Drukkerij Kranse, De Leeuw en Ko, ’t Anker Dirksland, Blondini Haarmode, André Wolfert, Withagen Attractieverhuur, vrijwilligers EHBO, vrijwilligers Politie Rotterdam-Rijnmond, vrijwilligers Brandweer diverse korpsen, alle overige vrijwilligers die zich inzetten om dit evenement mede mogelijk te maken.