Den Bommel - Het kampeerseizoen is weer van start gegaan en dat vieren we met een Open Camping dag. Op zaterdag 6 april tussen 10:00 en 17:00 uur ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen op Camping De Lage Werf in Den Bommel en te ontdekken of kamperen iets voor jou is. Lees meer >>

Of je nu wilt kamperen met je tent, caravan, vouwwagen of camper, of liever kiest voor een comfortabele verhuuraccommodatie, bij Camping de Lage Werf is er voor ieder wat wils. Ook bieden we de mogelijkheid om een vaste staanplaats voor een chalet te huren.

Tijdens de Open Camping Dag staat de koffie en thee voor je klaar, samen met iets lekkers om van te genieten. Je kunt deelnemen aan een rondleiding op de camping en een kijkje nemen in onze verhuuraccommodaties. Ontdek de rust en ruimte die onze camping te bieden heeft, en ervaar zelf waarom kamperen bij ons zo bijzonder is.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we vanaf 17:00 uur het Snackbakkie op de camping, waar je kunt genieten van heerlijke friet en snacks.

Kom gezellig langs en ontdek Camping de Lage Werf op zaterdag 6 april. Iedereen is van harte welkom!

Meer informatie

Camping De Lage

www.campingdelagewerf.nl