Maart 2024, Ouddorp - De ondernemers van Ouddorp Centrum doen graag iets extra’s voor hun klanten, daarom organiseren zij jaarlijks meerdere winkelacties zoals het Ouddorps Winterkwartet, kleurwedstrijden, speurtochten, Zoek, vind & win actie, Moederdagactie en ook dit jaar weer de Kassabonnenactie. De ondernemers willen met deze winkelacties de klanten bedanken voor hun loyaliteit. Lees meer >>

Kassabonnenactie
Van 4 tot en met 16 maart 2024 kun je met jouw kassabonnen kans maken op een van de tien Ouddorp Centrum cadeaubonnen. Met als hoofdprijs een bon t.w.v. maar liefst €100,00. De tweede prijs is €75,00, de derde €50,00 en de overige prijzen zijn cadeaubonnen van €25,00.

Wat moet je daar voor doen?

Spaar in totaal voor 75 euro aan kassabonnen. Dit mogen meerdere bonnen zijn van verschillende winkels en/of horeca bij elkaar opgeteld, maar het mag ook één bon zijn met deze minimale waarde. Alle ondernemers in Ouddorp Centrum, en Vrienden van BIZ Ouddorp Centrum doen mee aan deze actie.

Je kunt dus al deze bonnen inleveren. Stop de bonnen bij elkaar in een eigen enveloppe. Schrijf je naam, telefoonnummer en e-mailadres duidelijk leesbaar op de achterkant van een van de kassabonnen of op de enveloppe en lever het in bij een van de inleverpunten: Modestudio Le Joujou, BlueOcean Denim & Kids of In de Keulse Pot. Je mag zo vaak meedoen als je wilt.

Lever de enveloppe tot en met 16 maart in (Dit kan ook in de avond bij In de Keulse Pot of na sluitingstijd in de brievenbus).

De winnaars worden uiterlijk 20 maart bekend gemaakt op onder andere de socials van Ouddorp Centrum.

Tekst BIZ Ouddorp Centrum