15 januari 2024, Sommelsdijk - De eerste wedstrijd van 2024 werd gespeeld in de Staver tegen Spivo uit Spijkenisse. Een wedstrijd in de middenmoot van de 1e klasse waarbij Intermezzo 7e staat en Spivo 4e. De wedstrijd begon onwennig voor beide teams. Lees hieronder het hele sportverslag >>

Vervolg

De eerste set ging ruim naar Spivo en de tweede naar Intermezzo. In de derde set was er meer evenwicht tussen de teams, maar was het Spivo die aan het langste eind trok met 21-25. Het was weer de beurt aan de heren van Intermezzo en ze kwamen de afspraak na, met een mooi killing block van Mark Zijlmans werd de vierde set gewonnen met 25-20. Het betekende een beslissende vijfde set. Intermezzo begon uitstekend aan deze set en met 8-5 werd er van helft gewisseld. Daarna was het Spivo die in staat bleek net iets meer te geven en rondde de set af met 12-15 winst en daarmee ook de wedstrijd. Intermezzo kreeg wel twee punten mee voor de ranglijst, maar deed zichzelf toch iets te kort.

Een veld verder wist ook het eerste damesteam van Intermezzo de punten niet thuis te houden. Ze verloren van Fusion Rotterdam met 1-3 waardoor ze de koppositie niet meer konden behouden. Zo is er werk aan de winkel voor beide teams wat in de komende wedstrijd moet worden geleverd.

In de tussentijd investeert Intermezzo in de kwaliteit van de vereniging. Afgelopen zaterdag was er de eerste cursusdag waarbij 12 verenigingstrainers worden opgeleid voor een VT-2 cursus. Hiermee kan de techniek van jonge spelers en wat ouder worden aangeleerd. Alle deelnemers waren enthousiast over het geleerde wat ze al gelijk in de trainingen kunnen toepassen. Mooi dat dit kan worden bereikt.