14 januari 2024, Middelharnis - Dit weekend kwamen de seniorenteams van HCGO in actie, in Sportcomplex Grutterswei in Oude-Tonge. De eerste wedstrijd van de dag tegen Dopie uit Delft was een werkelijk spetterende pot, waarbij de HCGO Heren echt recht hadden op minimaal een punt of wellicht zelfs meer. In de slotseconde van de wedstrijd verzilverde de tegenstander van de dag een strafcorner. Eindstand 4-5. Lees meer >>

Vervolg

In de tweede wedstrijd van de dag tegen Schoonhoven werd er wederom zeer verdienstelijk gespeeld, lange tijd keek het Flakkeese team tegen een 0-2 achterstand aan. Na de de 1-2 aansluitingstreffer werd er in de laatste minuten een overtal situatie gecreëerd door het tactisch wisselen van de HCGO Keeper, Adriaan van Wezel. Tegenstander Schoonhoven wist zich duidelijk geen raad met dit HCGO “Power Play” waarna HCGO speler Duco Ter Braak in de allerlaatste minuut de dikverdiende eindstand 2-2 op het scorebord zette. (Foto: Goal van Duco Ter Braak)