Ouddorp - Ook dit jaar organiseren de Hervormde Gemeenten van ons eiland Goeree-Overflakkee een Kerstpostactie, zo ook de Activiteitencommissie van de Hervormde Gemeente in Ouddorp. U kunt uw kerstpost voor diverse dorpen op het eiland bij hen inleveren en deze worden dan bezorgd. Lees hieronder voor welke dorpen u allemaal de post goedkoop kunt laten bezorgen >>

Vervolg

Per kaart betaalt u €0,60 ct en dit is een stuk goedkoper dan verzenden via PostNL en u steunt hiermee de kerk. Let op: we kunnen alleen de kaarten voor Ouddorp, Goedereede (+ Oostdijk + Havenhoofd), Stellendam, Melissant, Dirksland, Herkingen, Sommelsdijk, Middelharnis, Stad a/h Haringvliet en Nieuwe Tonge bezorgen. Kaarten voor andere dorpen worden dus NIET bezorgd en kunnen niet ingeleverd worden bij ons.

Inleveren op 16 december
De kerstpost kan ingeleverd worden op zaterdagochtend 16 december van 10.00 - 12.00 uur en maandagavond 18 december van 18.30 - 20.00 uur in de Morgenster. Tijdens deze momenten worden er ook weer prachtige kerststukjes verkocht, zeker de moeite waard om even langs te komen.

Bent u niet in de gelegenheid om de kaarten op deze data te brengen, dan kunt u ze afleveren (in de brievenbus of waterdicht ingepakt bij de achterdeur) op Emmaweg 3 of Preekhillaan 12 met gepast geld. Dit kan t/m 18 december 18.00uur.