Ooltgensplaat - "Op het eiland Goeree-Overflakkee komt een prachtig, nieuw Landal park." Landal Sluyshaven wordt het nieuwste vakantiepark van Landal in Zuid-Holland. Dit nieuwe Landal-park ligt op een unieke plek midden in de waterrijke natuur bij het dorpje Ooltgensplaat. "Hier slaap je in luxe én duurzame villa's met wellness-faciliteiten. Landal Sluyshaven geeft je een buitengewone ervaring in de natuur!" Aldus Landal GreenParks. Lees meer >>

Vervolg

Op vakantie op het prachtige Goeree-Overflakkee? Dan is het straks bij Landal Sluyshaven genieten geblazen! De splinternieuwe vakantiewoningen hebben slaapplek voor 4 tot 6 personen en zijn echt van alle gemakken voorzien! Op Landal Sluyshaven komt luxe én natuur samen, wat een mooi nieuw vakantiepark van Landal GreenParks!

Vakantie in de natuur

Landal Sluyshaven ligt direct bij het Haringvliet in de omgeving van Ooltgensplaat. Fietsers en wandelaars zullen zich hier prima vermaken en daarnaast is het aanbod aan watersporten enorm! Je bent hier één met de natuur en voor een rustgevende vakantie zit je hier goed!

Vogelliefhebbers kunnen plaatsnemen in één van de vele vogelhutten om te kijken welke gevleugelden langsvliegen. Of ontdek historische vestigingen als Fort Sabina en Fort Prins Frederik aan het water. En dat alles direct vanuit je villa, wat een locatie!

Lees meer >>